براساس یک مدل ریاضی تخمین میزنیم که حدود 90 هزار نفر مبتلا به ایدز در کشور داشته باشیم که تنها حدود 25 هزار نفر از آنها شناسایی شدهاند.
عباس صداقت با اشاره به اینکه تقریبا 46 درصد مبتلایان به ایدز مربوط به این گروه سنی هستند، افزود: منتهی اگر فرض را بر این بگیریم کسانی که بیماری آنها در این گروه شناسایی شده است در خوشبینانهترین حالت سه الی چهار سال پیش ازکشف بیماری، مبادرت به رفتارهای پرخطر داشتند در نتیجه گروه سنی 20 تا 30 سال به عنوان پرخطرترین گروه سنی مورد توجه قرار گرفته است.
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از همین رو پیشگیری ازابتلابه بیماری ایدز نوجوانان و جوانان با تاکید بیشتری دنبال میکنیم.
صداقت درمورد برنامههای وزارت بهداشت برای جلوگیری ازشیوع ایدز درکشور گفت: یکی از برنامههای وزارت بهداشت دراین زمینه بحث پیشگیری و درمان است به همین دلیل برای گروههایی که در دسترس هستند برنامههای آموزشی و اطلاع رسانی داریم.
وی با اشاره به اینکه رسانهها در جلوگیری از بروز بیماری ایدز در جامعه بیشترین نقش را دارند، افزود: آگاه سازی مردم ازسوی رسانهها در این زمینه یک ضرورت بسیار مهم محسوب میشود.
به گفته صداقت آسیبهای ناشی از رفتارهای پرخطر، اعتیاد به مواد مخدر به ویژه و داروهای محرک وروانگردان مواردی است که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه حدود 24 هزار نفر به ایدز مبتلا هستند که مورد شناسایی قرار گرفتهاند، افزود: براساس یک مدل ریاضی تخمین میزنیم که حدود 90 هزار نفر مبتلا به ایدز در کشور داشته باشیم که تنها حدود 25 هزار نفر از آنها شناسایی شدهاند.
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت با اشاره به برنامههای آموزشی واطلاع رسانی دیکر نهادهای مسئول برای جلوگیری ازشیوع ایدزدرجامعه، تصریح کرد: آنچه مهم است بحث آموزش همگانی است که انتظار داریم رسانهها جدیتر وارد این مقوله بشوند.